28 Jan

Værdien af ​​ETH er fordoblet i den sidste måned

Værdien af ​​ETH er fordoblet i den sidste måned

Siden denne tid sidste år er Ethereum steget i værdi med 750%, og nogle analytikere forudsiger, at det vil gøre det endnu bedre end Bitcoin i 2021, hovedsagelig på grund af dets overlegne teknologi, herunder dens omfattende funktioner og hurtige transaktioner. Ligesom Bitcoin har Ethereum haft et godt år, men det er Bitcoin Trader ikke et sikkert tilflugtssted. I stedet for at yde investorbeskyttelse er det et højrisiko-aktiv, der har en tendens til at klare sig bedre, når aktiemarkedet klarer sig godt. Frem for alt skal investorer huske på, at kryptomarkeder er meget volatile. 2021 kunne meget vel se en fortsat værdistigning, hvis antallet af detail- og institutionelle investorer stiger, men selv et større hack kan underminere investorernes tillid og føre til et prisfald.

Hvad hvis risikoen for kryptomarkedsvolatilitet kunne elimineres?

Der er naturligvis en måde, hvorpå man kunne handle med digitale valutaer uden nogen af ​​de risici, der er forbundet med kryptomarkedets volatilitet, nemlig med crypto arbitrage.

Crypto-arbitrage anerkendes af både den traditionelle finansielle verden og kryptosamfundet som en af ​​de laveste risikoformer for investeringer. I dag bruges det over hele verden af ​​banker, hedgefonde og investeringsselskaber. Årsagen er, at den ikke genererer indtægter fra kryptomarkedets volatilitet, men i stedet drager fordel af prisineffektivitet på børser. Dette giver dig mulighed for at drage fordel af det faktum, at en kryptovaluta samlet kan være tilgængelig til forskellige priser på samme tid.

For at se, hvordan strategien fungerer, lad os tage ArbiSmart, en af ​​de bedst kendte og mest regulerede crypto arbitrage-platforme på markedet, som et eksempel. ArbiSmarts system er fuldt automatiseret og er forbundet til 35 børser, der scanner 24/7 og overvåger hundredvis af valutaer samtidigt. Når han finder en prisineffektivitet, køber han valutaen på børsen, hvor prisen er lavere, og derefter på et øjeblik sælger han den på børsen, hvor prisen er højere for at få overskud, før markedet tilpasser sig og midlertidig prisafvigelse kan løse sig selv.

Er der andre specifikke farer ved kryptorummet at overveje?

Hver gang du kommer ind i kryptokurververdenen, tager du en risiko med din kapital ikke kun på grund af den ekstreme volatilitet på de digitale valutamarkeder, men også på grund af manglende tilsyn og den deraf følgende høje svindel. Fordelene ved anonymitet og hastighed forbundet med decentraliserede teknologier gør dem attraktive for kriminelle, der søger at drage fordel af intetanende investorer. Derudover udvikler kryptokurver sig hurtigt, og lovgivere gør en betydelig indsats for at indhente og regulere denne nye type nye aktivklasse ved at implementere vigtig beskyttelse for forbrugerne.

For at være på den sikre side er det eneste mulige middel at vælge at investere med en fuldt reguleret platform, da dette giver vigtige garantier for at beskytte din kapital og personlige oplysninger. For eksempel har ArbiSmart en FIU-licens. Dette betyder, at kunder drager fordel af det faktum, at det som EU-reguleret selskab gennemgår regelmæssige eksterne revisioner, adskiller klientmidler fra virksomhedens, opretholder tilstrækkelig arbejdskapital, implementerer strenge og sikkerhedsprotokoller af bankkvalitet , vedligeholder og beskytter funktionel software, udfører AML / KYC-verificeringsprocedurer og kundeverificeringsprocedurer og opretholder fuld dækning af kundens kapital.

En anden måde at beskytte dine opsparinger på er at vide, hvor du handler. Du skal gå online og kontrollere, hvad andre investorer siger om det firma, du overvejer at investere i, for eksempel på sociale kanaler som Reddit og Telegram og websteder til forbrugeranmeldelse, eller se efter virksomhedsreferencer i førende branchepublikationer til sørg for, at der ikke er nogen historie med juridiske problemer eller sikkerhedsbrud. Endelig skal du kigge på deres hjemmeside og kontakte dem for at få alle dine spørgsmål besvaret. Dette giver dig en god idé om, hvor tilgængeligt og vidende deres supportteam er.

For eksempel viser en hurtig undersøgelse, at ArbiSmart har et solidt online omdømme med en 4,3-stjernet Trustpilot-vurdering, positiv pressedækning og flere direkte supportkanaler, herunder Telegram, Twitter, chat, Messenger, e-mail, telefon, WhatsApp og mere.