30 Okt

Bitcoin øker, men sliter med å opprettholde priser over $ 13 000

23. oktober fortsatte Bitcoin (BTC) den oppadgående bevegelsen som hadde akselerert 19. oktober.

Mens den langsiktige trenden sannsynligvis er bullish, kan det oppstå et kortsiktig fall før prisen gjenopptar sin oppadgående bevegelse.

Bitcoin fortsetter oppstigningen

23. oktober fortsatte Bitcoin Billionaire sin oppadgående bevegelse ved å lage en annen bullish lysestake som var litt mindre enn lyset som gikk foran den. Videre var gårsdagens vekehøyde på 13 208 dollar lavere enn den 22. oktober, som nådde 13 235 dollar.

Til tross for denne utviklingen er det ingen synlig svakhet i den daglige tidsrammen. MACD-, RSI- og stokastisk oscillator øker, og det er ingen bearish avvik.

Kortsiktig Double-Top

Det kortsiktige diagrammet for BTC viser imidlertid noen tegn til svakhet. 21. oktober opprettet BTC en stjernestake lysestake (blå pil i bildet nedenfor), som var det første bearish tegnet under oppadgående bevegelse.

I går ble økningen som ikke nådde den forrige høyden kombinert med betydelig bearish avvik i både RSI og MACD, hvor sistnevnte nesten har krysset til negativt.

Mulig tilbaketrekking

21. oktober-høyden kan ha markert toppen av den tredje underbølgen (vist i blått nedenfor), som er en del av en større tredje bølge (oransje).

Tatt i betraktning de kortsiktige bearish implikasjonene fra forrige avsnitt, forventes en retracement. Selv om det ikke er noen klare støttenivåer under gjeldende pris, kan vi bruke Fib retracement-nivåer for å bestemme hvor retracement sannsynligvis vil ende.

Prisen kan falle til 0,382 Fib-nivået for underbølge 3 til $ 12,125. Årsaken til denne grunne retracement er en motvirkning til den dype retracement av sub-wave 2, som gikk helt ned under 0.618 Fib nivå. På grunn av konseptet med veksling, forventer vi å se det motsatte i underbølge 4.

For å konkludere, mens det er sannsynlig at BTC er bullish på lengre sikt og vil bevege seg høyere, forventes det en kortsiktig retracement før prisen gjenopptar sin oppadgående bevegelse.

For BeInCryptos tidligere Bitcoin-analyse, klikk her!

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutahandel har et høyt risikonivå og er kanskje ikke egnet for alle investorer. Synspunktene uttrykt i denne artikkelen gjenspeiler ikke BeInCryptos synspunkter.